Mixed Reality

McLaren configurator

Opdrachtgever Louwman Exclusive

Jaar 2018

Technologie:  Mixed Reality

Software: Unity

Hardware: Hololens en Aryzon

Duur development: 3 maand

AANLEIDING

Elk jaar staat Louwman exclusive op het event Masters of Lxry. In 2018 was het thema “GENIUS” In het kader van dit thema wilde Louwman graag een geniale oplossing met nieuwe technologie. 

PROJECT

In Unity hebben we een auto configurator gemaakt op een model van McLaren. Dit hebben we zowel voor de Hololens als de Aryzon gedaan. Met de configurator konden bezoekers van de stand een McLaren op ware grootte projecten en o.a. de kleur van de auto aanpassen en in het interieur kijken. 

Vanuit de Aryzon werd de applicatie getriggert door een afbeelding van de McLaren op de glossy die door Louwman  zelf wordt uitgegeven; “INVITED” De auto verscheen dan op het magazine in miniatuur formaat met de configurator.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.