Virtual Reality

360graden vlucht over NL

Der Kreis

2019

Technologie:  Virtual Reality

Software: Unity

Hardware: Oculus Go

Duur development: 3 weken

Bekijk de video hier;

https://youtu.be/7xMWbJVF194

 

AANLEIDING:

Der Kreis viert zijn 40jarig bestaan met een groot feest in Stuttgart. Alle internationale vestigingen en hun klanten en leveranciers zijn daarbij aanwezig. Het is een mooi programma van keynotes, een beursvloer, lekker eten en drinken en een presentatie van alle locaties in een tijdlijn opstelling. Hierbij staan alle buitenlandse vestigingen met een stand in volgorde van oprichting. 

 

PROJECT 

Voor de vestiging NL wilde Der Kreis de buitenlandse bezoekers het mooie NL laten zien. Er werd een mooie stand ontworpen met een koe en tulpen waarmee men op de foto kon. In een ander gedeelte kon men plaatsnemen en kon men in VR over de hotspots van NL “vliegen” met als eindpunt de vestiging van Der Kreis NL. 

 

UITVOERING:

We zijn met een drone gaan vliegen over o.a. Giethoorn, Amsterdam en Kinderdijk. Deze beelden hebben we verrijkt met een voice-over en teksten. De beelden zijn langzaam geschoten om misselijkheid te voorkomen. Alle beelden hebben we aan elkaar gestitched en gevorm tot een mooi overvloeiende film. De buitenlandse bezoekers waren erg enthousiast en herkenden veelal de hotspots en reageerden daar ook enthousiast op door te roepen waar ze waren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.