Augmented Reality

Landmark #OPGEZWOLLE

Opdrachtgever: Pink Unicorn i.s.m Stichting Landmark Opgezwolle

Jaar: 2020

Technologie:  Augmented Reality

Software: Fectar

Hardware:  Smartphone

Duur development: 1 dag

Verwachte opleverdatum: 5 mei 2020

VIRTUELE ONTHULLING LANDMARK #OPGEZWOLLE

De fysieke onthulling van de landmark op 14 april 2020 kon door de Corona-crisis helaas niet doorgaan. Maar wie zouden wij zijn als we niet iedere uitdaging aannemen? En hoe geweldig zou het zijn als we nu toch iets kunnen doen om de vrijheid van Zwolle te kunnen vieren? Mét de landmark? Daarom heeft het bestuur – bestaande uit Rob Drost, Arjan Biel en Marco Slot – samen met Danielle ter Haar van Pink Unicorn een Augmented Reality oplossing bedacht: We gaan onthullen! En wel op 5 mei 2020 in Park de Wezenlanden. Samen met Rico – mede namens Sticks! 

Zelf het landmark in je omgeving plaatsen? Download dan de Fectar app en zoek op code MGPYN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.